Povestea activitatii noastre” începe în 2009, când dorința de a face ceva, nu doar pentru sine ci și pentru aproapele și mai ales pentru Dumnezeu, m-a determinat să încep producerea și comercializarea icoanelor.

Totul s-a făcut cu multă dragoste, începând de la un mic atelier de fabricare a icoanelor din lemn de calitate superioară, înrămat de un material ABS rezistent la șocuri. Litografia se face la print digital, pentru rezistența icoanei un timp mai îndelungat, după care se lăcuiește și se înfoliază. Știm că detaliile fac diferența, de aceea, finisarea icoanei este foarte importantă. Folosim doar materiale de calitate, atât pentru icoanele pe lemn, cât și pentru cele pe pânză.

Prin această pagină și prin magazinul online, dorim să transmitem tuturor adevăratele valori creștin-ortodoxe. Scopul nostru nu este să vindem icoana ca pe un obiect, ci să-i dăm acesteia adevărata cinste și valoare de care toți ar trebui să fim conștienți.

Daca doriti mai multe informatii despre produsele noastre, sau doar aveti nevoie de un sfat, nu ezitati sa ne contactati